En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişmiş olur.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle müstacel durumlarda binanızın güvenliğini esenlayabilirsiniz.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane rastgele bir eksperlik düzı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Dairesel yangın merdiveni, umumiyetle silindirik yahut dairesel bir saklama içinde mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğunlukla sınırlı dış alana sahip yahut bediiyat üzüntüların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir emniyet özelliğidir ve yangın veya diğer acil durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını temin etmek midein tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya güçlü gibi malzemelerden örgülmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Ayrıca, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısının (ivedili yangın kapısı çıkış kapkaloriın) asliye amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki tütün, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu aksi koşulların öteki katlara intikalini mâni olmak veya muhtemel olduğu kadar geciktirmektir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu pozisyon çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin zorlu iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince duyar davranıyoruz.

Report this wiki page